فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes) کلیک کنید
فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes)
کلیک کنید
0
0

دانلود آموزش پی ال سی قسمت سوم (واحد های تشکیل دهنده)

2886 بازدید

تا الان دو قسمت از فیلم آموزشی PLC را در قسمت دانلود رایگان مهندس یار قرار داده ایم. بنابراین قبل از مشاهده این قسمت توصیه می کنیم قسمت اول و قسمت دوم این فیلم ها را مشاهده فرمایید. در ادامه و در این بخش با قسمت سوم دانلود آموزش پی ال سی در خدمت شما هستیم.

در این درس PLC را به عنوان یک سیستم مورد بررسی قرار می دهیم. منظور از سیستم مجموعه ای از اجزای مرتبط با هم است که هدف خاصی را دنبال می کنند. مجموعه اتوماسیونی که از PLC استفاده می کند، دارای هدف به خصوصی می باشد. این هدف می تواند تولید مداوم و بدون تلفات زمانی، کنترل کیفیت تولید و یا حتی اهداف ایمنی عملکرد مجموعه باشد.

در هر صورت، پیوستگی اجزا و هدفمند بودن آن ها سبب می شود که پی ال سی یک سیستم تلقی گردد.

 

 

قسمت های پی ال سی PLC

بررسی یک سیستم اتوماسیون

 

 

قلب هر سیستم شامل پی ال سی، CPU آن می باشد که پردازش اطلاعات را به عهده دارد. عملیات پردازش به معنای محاسبه، دسته بندی، تصمیم گیری، ارسال و ذخیره سازی داده ها می باشد. برای مثال در شکل زیر می توانید CPU یک پی ال سی S7-300 را ملاحظه فرمایید. بخش ورودی سیستم، که ماژول ورودی یا Input Module نام دارد، وظیفه دارد پارامتر های عملیات را به صورت دیجیتال یا آنالوگ دریافت کرده و در اختیار سی پی یو قرار دهد.

پارامتر های عملیات توسط سنسور ها و سوئیچ ها به صورت آنالوگ و یا دیجیتال دریافت می شود. برای مثال سنسور های PT100 برای سنجش دما، پراکسی سوئیچ برای تشخیص قطعات، Limit Switch ها برای تشخیص محدوده حرکت، فشار سنج ها و کلید های سلکتوری برای دریافت داده از کاربر استفاده می شوند.

در همین رابطه بخوانید »   دانلود فیلم آموزشی طراحی سیستم آبرسانی آپارتمان های مسکونی

 

 

قسمت های مهم یک پی ال سی

 

 

بخش خروجی سیستم که ماژول خروجی یا output module نام دارد، وظیفه دارد که خروجی های محاسبه شده در بخش پردازش را به سیگنال های دیجیتال، آنالوگ و یا فرکانس و امثال آن تبدیل کرده و عملگر های عملیاتی را راه انداری نماید. چراغ های سیگنال وضعیت، درایو های راه انداز، کنتاکتور ها و شیر های برقی از جمله این عملگر های خروجی می باشند.

از جمله سایر قسمت های یک سیستم اتوماسیون نیز می توان به منبع تغذیه، سیستم PC و پنل های کاربری یا HMI اشاره نمود.

 

 

پردازنده پی ال سی PLC

 

 

CPU مخفف عبارت Central Processing Unit یا واحد پردازشگر مرکزی بوده و قسمت اصلی یک پی ال سی می باشد. این واحد دارای قسمت هایی مانند هسته اصلی پردازشگر، باتری پشتیبان، اتصالات باس و مدارات مجتمع می باشد.

 

 

دانلود رایگان این فیلم آموزشی

 

 

مدت زمان قسمت سوم آموزش پی ال سی که به صورت رایگان جهت دانلود آماده کرده ایم برابر با 9 دقیقه است. در ادامه می توانید هم به صورت آنلاین این فیلم را مشاهده کنید و هم با کلیک بر روی عبارت زیر فیلم، آن را ذخیره فرمایید. برای مشاهده کل فیلم های این مجموعه هم می توانید به صفحه آموزش PLC مراجعه فرمایید.

 

 

 

 

دانلود فیلم آموزش پی ال سی

برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد دانلود آموزش پی ال سی قسمت سوم (واحد های تشکیل دهنده)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.