فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes) کلیک کنید
فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes)
کلیک کنید
0
0

قدم اول یک کارخانه هوشمند: سنسورهای هوشمند

59915 بازدید

کارخانه هوشمند

 

داده ها هر روز بیشتر از دیروز به نیروی حیاتی تولید تبدیل می شود. اتوماسیون پیشرفته تری که از داده های تولیدی کارخانه هوشمند شما به شکل بهتری استفاده می کند می تواند باعث ایجاد بهره وری هایی شود که خط تولید شما را به سمت سود بیشتر هدایت کند.

داده های بالقوه زیادی برای جمع آوری وجود دارد که می توانند مزایای زیادی برای فرآیندهای تولید شما ارایه دهند. اگر در مراحل اولیه تکامل کارخانه خود به یک کارخانه هوشمند هستید، به روز رسانی سنسور هایی که در حال حاضر روی تجهیزات خود دارید، می تواند اولین قدم در این فرآیند باشد.

 

 

نقش سنسور ها در کارخانه هوشمند

 

 

تبدیل شدن به یک کارخانه هوشمند متصل و پیوسته لزوما نباید کار پیچیده ای باشد. ماشین ها سال هاست که دارای سنسور هستند، مانند سنسورهای مجاورت القایی، سنسورهای سطحی، سنسورهای فوتوالکتریک، و غیره. کار اصلی سنسورها کمک به شما برای اداره موثر فرآیند تولید است.

 

با این حال، کارهای بیشتری می توانند انجام دهند. استفاده از سنسورهای “هوشمند” پیچیده تر که می توانند داده های دقیق تری ارایه دهند، فرصت های بیشتری را برای عملیات های کارآمدتر و قابلیت های سریع تر رساندن محصول به بازار ارایه می دهد.

 

استیو پارکهیل، مدیر منطقه ای شرکت Rockwell Automation Components گفت: ” سنسورهای هوشمند راهی برای بیمه کردن ماشین ها نسبت به آینده هستند. این سنسور های هوشمند از تکنولوژی IO-Link استفاده می کنند.

آن ها همچنین قابلیت کار کردن به عنوان سنسور های معمولی را دارند، اگر هنوز آماده دریافت اطلاعات تشخیصی نیستید. آن ها می توانند به راحتی زمانی که آماده هستید تنظیم شوند. این عملیات می تواند به سادگی جایگزین کردن یک کارت برای رسیدن به قابلیت های کامل باشد.

IO-Link به عنوان یک پروتکل استاندارد باز، می تواند داده ها را به یک پیام اترنت یا IP تبدیل کند، که به داده ها اجازه می دهد که با شبکه شما به اشتراک گذاشته شوند.”

 

 

پارکهیل همچنین توضیح داد که داده های پیکربندی برای راه اندازی سنسور دیگر در خود سنسور نگهداری نمی شود بلکه در کنترل کننده ذخیره می شود و امکان پیکربندی اتوماتیک سنسور را فراهم می آورد. این انتقال به سنسورهای هوشمند باعث ارائه اطلاعات به موقع می شود که می تواند به تصمیم گیری بهتر بیانجامد.

گراهام پراکتور، رئیس Aparian، ارائه دهنده راه کارهای برای بخش plc و اتوماسیون صنعتی گفت: ” اطلاعات تشخیصی در داخل این ماشین ها وجود دارد که استخراج شان دشوار است. تصور کنید در حال انجام یک عملیات گروهی هستید و در نیمه راه متوجه می شوید که اشکالی در یکی از دستگاه ها وجود دارد.

 

 

 

کارخانه هوشمند

 

 

با سنسور هوشمند، شما می توانید اطلاعاتی کسب کنید که به شما این امکان را می دهد تصمیم بگیرید که آیا گروه عملیاتی باید به کلی متوقف شود، و یا اینکه دستگاه معیوب می تواند تعمیر شود و عملیات بدون از دست دادن محصول تکمیل شود. شما می توانید به موقع تصمیم بگیرید چون به اطلاعات مربوط به آنچه در هر زمان درون دستگاه اتفاق می افتد، دسترسی دارید.”

در همین رابطه بخوانید »   دانلود مقاله آشنایی با سنسور ها

 

Aparian همچنین یک ماژول می سازد که می تواند هر دستگاه را از آنالوگ استاندارد به یک دستگاه اترنت یا IP تبدیل کند. این امر یک روش ساده و مقرون به صرفه دیگر برای ارتقا تجهیزات و سود بردن از اتصال و استخراج داده های بیشتر را فراهم می کند.

 

با قوی تر و قابل مدیریت تر کردن ساختار موجود، شما نه تنها دارای قابلیت سنجش بیشتری از آنچه در سطح کارخانه اتفاق می افتد هستید، بلکه پتانسیل بیشتری برای اقدام بر روی این داده ها را دارید.

 

پراکتور افزود: ” همانطور که اغلب گفته می شود، سنجش دانش است.” بنابراین، این موضوع برای تولید امروزی چه معنایی می تواند داشته باشد؟

 

در همین رابطه بخوانید: آموزش هوشمندسازی ساختمان BMS

 

 

نگهداری پیشگیرانه بهتر در کارخانه هوشمند

 

 

به جای این که صبر کنید تا قطعات به مشکل بخورند یا پس از یک مدت معین آن ها را از خط تولید خارج کنید، سنسور های هوشمند به شما این امکان را می دهند که خرابی ها و مشکلات دستگاه ها را به موقع و قبل از اینکه از دور خارج شوند بررسی کنید.

این قابلیت اجازه استفاده بهینه و حداکثری از ماشین ها را به شما می دهد. این کار حدس زدن را از فرآیند نگهداری ماشین خارج می کند و از داده های قطعی برای فعال نگهداشتن آن ها استفاده می کند. این امر به شما این امکان را می دهد که قبل از اینکه نیاز به جایگزین کردن یک قطعه باشد از آن تا مرز خرابی استفاده کنید.

محیط اطراف سنسور می تواند تاثیر زیادی بر عملکرد آن داشته باشد. سنسورهای هوشمند می توانند تشخیص دهند که لنزها با گرد و غبار پوشیده شده اند و سرپرست مربوطه را خبر کنند، در حالی که اطلاعات مربوط به منبع و محل مشکل را ارائه می دهند و از پاسخ و تعمیر سریع اطمینان حاصل می کنند. این امر کارایی عملیاتی را بهبود می بخشد و زمان توقف را کاهش می دهد.

 

بهینه سازی تولید در کارخانه هوشمند

 

با سنسورهای هوشمند، می توانید از یک خط تولید که در آن تغییر خط مکرر مورد نیاز است استفاده بهتری داشته باشید. به جای تنظیم دستی یک دستگاه برای هر تغییر محصول، شما می توانید آن را از طریق یک کنترلر که چندین پروفایل در آن ذخیره شده است تنظیم کنید.

داده هایی که دریافت می شوند همچنین می تواند برای بهبود عملکرد تولید مورد استفاده قرار گیرد. پیشرفت در فن آوری و قابلیت های باند پهن به معنی پردازش سریع تر مقادیر زیاد داده های نابرابر است که می تواند برای تجزیه و تحلیل تولید و بهبود کارایی در طول زمان مورد استفاده قرار گیرد.

جایگزینی سنسورهای موجود با مشابه IO-Link آن ها اولین گام در به روز رسانی کارخانه برای آینده تولید است. گرفتن این داده ها و عملی کردن آن ها قدم بعدی است.

 

برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد قدم اول یک کارخانه هوشمند: سنسورهای هوشمند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.