فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes) کلیک کنید
فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes)
کلیک کنید
0
0

چهار مرحله راه اندازی یک سیستم PLC

57584 بازدید

سیستم plc

برنامه‌های PLC هرگز نهایی نیستند

 

 

بله، برنامه‌های PLC هرگز نهایی نیستند، همیشه امکان تصحیح و انطباق با سیستم جدید مطابق با نیازهای مشتری وجود دارد. حتی در زمان راه‌اندازی، تغییرات برنامه اغلب ضروری هستند.

 

 

چهار مرحله در هنگام راه اندازی سیستم PLC و اتوماسیون

 

 

 

راه‌اندازی یک سیستم می‌تواند به چهار مرحله تقسیم شود:

بررسی سخت‌افزار
انتقال و تست نرم‌افزار
بهینه‌سازی نرم‌افزار
راه اندازی کل سیستم

 

 

بررسی سخت‌افزار

 

 

هر سنسور، سوییچ و کلید به یک ورودی خاص و هر محرک به یک خروجی متصل می‌شود. در طول مدت طراحی مهندسی، آدرس ها و سیم‌ها نباید با هم ترکیب شوند. همچنین، محل حسگرها و محرک باید چک شود (تا اطمینان حاصل شود که در جای مناسب هستند).

 

در طول فرآیند چک کردن، خروجی‌ها در حالت آزمایشی قرار می گیرند. سپس محرک ها باید الزامات وعملکرد های از پیش تعیین شده را برآورده کنند. اگر تغییراتی انجام شد، باید مستندات (فهرست تخصیص، طرح‌ها و غیره) نیز باید برای یکسان سازی با واقعیت بروز رسانی شوند.

 

 

 

سیستم اتوماسیون

تست کردن ورودی‌ ها و خروجی ‌ها

 

 

وسایل ورودی، مانند سوییچ ها را می توان دستکاری کرد تا شرایط تماس باز و بسته را ارائه دهند و LED مربوطه روی ماژول ورودی مشاهده شود. LED باید زمانی روشن شود که ورودی بسته باشد و زمانی که ورودی باز باشد روشن نشود.

ناتوانی یک LED در روشن شدن می ‌تواند به این علت باشد که دستگاه ورودی به درستی کار نمی‌ کند، اتصالات سیم ‌کشی به ماژول ورودی نادرست هستند، دستگاه ورودی به درستی برق رسانی نشده است، و یا LED یا ماژول ورودی خراب است.

 

برای دستگاه ‌های خروجی که می‌ توانند به درستی به کار بیافتند، دکمه‌ های فشاری می توان نصب کرد تا هر خروجی تست شود.

 

در همین رابطه بخوانید: آموزش WinCC Flexible

 

 

انتقال و تست نرم ‌افزار plc

 

 

 

قبل از راه‌ اندازی، همه ابزارهای آفلاین و مجازی تست برنامه پی ال سی باید به شدت مورد استفاده قرار گیرند تا خطا های برنامه پیدا شوند. بعد از این، برنامه به واحد پردازش مرکزی در PLC مجازی منتقل می ‌شود. کل برنامه بدون استفاده از PLC حقیقی اجرا می‌شود.

در همین رابطه بخوانید »   آموزش PLC زیمنس (S7 300-400 سطح مقدماتی تا متوسط)

کاربر باید تغییرات سیگنال ورودی را شبیه ‌سازی کرده و نحوه واکنش خروجی ‌ها به آن را بررسی کند. برخی از PLC ها شبیه‌ سازی را در یک PLC واقعی انجام می دهند: کل برنامه در یک PLC اجرا می ‌شود بدون متصل کردن ورودی‌ ها و خروجی ‌های حقیقی.

بنابراین پردازش خروجی‌ های پس ال سی فقط در جدول تصویر پی ال سی رخ می ‌دهد. ورودی ها و خروجی های فیزیکی PLC نسبت به تصاویر ورودی و خروجی PLC و یا بر روی آن ها بروز نمی شود. بنابراین این کار خطر آسیب زدن به قطعات ماشین‌ها یا سیستم را از بین می ‌برد.

بعد از این مرحله، بخش‌ های برنامه کاربر و توابع سیستم به طور مجزا مورد تست قرار می‌ گیرند: عملیات دستی، تنظیم، برنامه‌ های نظارت مجزا و غیره، در نهایت ادغام بخش‌ های برنامه با کمک برنامه اصلی.

 

 

در همین رابطه بخوانید: آموزش PLC

سیستم اتوماسیون می ‌تواند و لازم است که گام به گام راه اندازی شود. از جمله جنبه‌ های مهم راه‌ اندازی و تشخیص خطا عملکرد های انجام تست سیستم برنامه ‌نویسی هستند، مانند حالت تک مرحله ‌ای یا مشخص کردن نقاط توقف.

 

 

plc چیست؟

 

حالت تک مرحله‌ ای به طور خاص از اهمیت برخوردار است، چون آن برنامه در حافظه PLC به روش خط به خط یا گام به گام اجرا می ‌شود. بدین ترتیب، هر گونه نقص که ممکن است در برنامه رخ دهد، می ‌تواند بلافاصله محدود شود.

 

 

بهینه‌ سازی نرم‌ افزار

 

 

برنامه‌ های کاربر تقریبا همیشه بعد از اولین اجرای آزمایشی می توانند بهبود یابند. مهم است که هر گونه اصلاحات یا تغییرات تنها در برنامه کاربر PLC ایجاد نشود، بلکه در مستندات نیز در نظر گرفته شود.

 

 

 

راه اندازی کل سیستم

 

 

این مساله خود به خود در طول مرحله تست و بهینه‌ سازی رخ می ‌دهد. هنگامی که وضعیت نهایی برنامه کاربر PLC و مستندات تثبیت می شود، تمام کارکرد های کنترلر (مطابق با وظیفه اتوماسیون) باید دوباره گام به گام اجرا شوند. اگر هیچ نقصی در کل راه‌ اندازی سیستم رخ ندهد، آنگاه سیستم آماده است تا به مشتری تحویل داده شود.

برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد چهار مرحله راه اندازی یک سیستم PLC

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.