فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes) کلیک کنید
فقط چند ساعت دیگر برای استفاده از تخفیف شگفت انگیز 500 هزار تومانی مهندس یار فرصت دارید! (کد تخفیف: mohandes)
کلیک کنید
0
0

معرفی زمینه های کاری زیر مجموعه اتوماسیون صنعتی

4461 بازدید

در این مقاله موضوع مورد نظر ما بررسی زمینه های کاری مرتبط و یا زیر مجموعه اتوماسیون صنعتی می باشد.

با ورود ماشین های تحویلدار خودکار در دهه ۱۹۷۰، تعداد کارمندان بانک در آمریکا بیش از دو برابر شده است. مثال های دیگری نیز وجود دارند که اتوماسیون مشاغل انسانی را از بین نمی برد بلکه برعکس آن عمل می کند. این پدیده جدید در واقع می تواند فرصت های بیشتری برای مردم در بازار کار ایجاد کند.

در حالی که اتوماسیون با پیشرفت روز افزون همراه است، و بسیاری از حرفه ای های مهندسی در مورد آینده حرفه خود نگران هستند، در زیر ۵ زمینه کاری آورده شده است که اتوماسیون صنعتی در واقع می تواند مشاغل بیشتری را ایجاد کند.

مشاغل اتوماسیون صنعتی

ساخت تجهیزات اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون به مقدار زیادی برنامه نویسی نیاز دارد، و هر زمان که یک کسب وکار نیاز به تغییر شکل و مقیاس اتوماسیون مورد استفاده اش دارد، این کار احتمالا شامل برنامه نویسی خواهد بود. با وابستگی روز افزون مشاغل کوچک و متوسط به اتوماسیون، مهندسان اطلاعات شاهد نیاز این بخش به خدمات آن ها هستند.
برای مثال در این زمینه می توان به برنامه نویسی PLC ها اشاره نمود.

سیار بودن

اتوماسیون صنعتی لزوماً شامل یک عملیات بزرگ در یک انبار پر از ربات که روی ماشین های ساخت و ساز کار می کنند نمی شود، بلکه در فروشگاه های فیزیکی کوچک نیز یافت می شود.
از پاسخ خودکار ایمیل تا تقریبا هر چیزی در دنیای اینترنت اشیاء، قابلیت سیار بودن می تواند به ایجاد سطحی از اتوماسیون کمک کند که تنها مهندسان اطلاعات می توانند از پس آن برآیند. و هرچه قابلیت سیار بودن محبوبیت بیشتری به دست آورد، اتوماسیون بیشتر به بخشی از زندگی روزمره تبدیل خواهد شد.

امنیت در اتوماسیون صنعتی

با حضور دستگاه های شبکه ای در همه زمینه های کسب و کار، نیاز به امنیت به امری مهم تبدیل می شود. مهم است که نه تنها از حملات نفوذی به سیستم و سرقت داده ها جلوگیری کنیم، بلکه جلوی ورود کاربران خرابکار به سیستم و توقف آن را بگیریم.
توقف یک سیستم خودکارمی تواند اثرات بلند مدت قابل توجهی داشته باشد. این امر در خرابی سیستم اخیر در خطوط هوایی بریتانیا مشهود بود. امنیت همچنان به عنوان یکی از مهم ترین عناصر فن آوری اطلاعات رشد خواهد کرد و در آینده نزدیک به متخصصان آموزش دیده برای آن نیاز خواهد بود.

قابل اطمینان بودن

سیستم های خودکار به چیزی بیش از امنیت نیاز دارند. برای رسیدن به موفقیت، قابل اطمینان بودن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. صرف نظر از زیرساخت ها و طراحی سیستم های خودکار، اگر آن ها کارایی نداشته باشند، بی ارزش هستند.
مهندسین اطلاعات باید اطمینان حاصل کنند که این سیستم ها قابل اطمینان هستند. این به این معنی است که برنامه ای که سیستم خودکار را هدایت می کند، برنامه ای که سیستم ها را به هم متصل می کند، و وسایلی که توسط برنامه عمل می کنند باید تحت نظر قرار بگیرند.

در همین رابطه بخوانید »   آموزش PLC s7 1200 زیمنس در نرم افزار TIA Portal (سطح متوسط)

طراحی، ایجاد، نگهداری و تعمیر

سیستم های خودکار باید طراحی شوند و این مسئولیت بر دوش مهندسین و حرفه ای های فن آوری اطلاعات قرار خواهد گرفت. اتوماسیون چیزی نیست که هر کسب وکاری بتواند به راحتی به آن کوچ کند، و آن ها به شدت به متخصصانی تکیه خواهند کرد که بتوانند سیستم هایی را طراحی کنند که آنان را در رسیدن به یک دنیای مدرن تر و پویاتر یاری کند.
برخی سیستم های خودکار شامل برنامه ها و خدمات مجزایی هستند که باید با هم ترکیب شوند که درست در محدوده مهندسی قرار می گیرد.

در حالی که ما یک راه طولانی تا آگاهی مصنوعی داریم، مهندسان هنوز عمدتا مسئول ایجاد و تعمیر سیستم های خودکار هستند. ما به هیچ وجه در مرحله ای نیستیم که کسب و کارها بتوانند بدون نیروی انسانی IT فعالیت کنند. بنابراین هر چقدر سیستم های خودکار پیشرفت کنند، مشاغل هنوز به مهندسان تکیه می کنند.

نتیجه گیری

در حال حاضر، بهتر است به اتوماسیون به عنوان یک تکنولوژی ارتقا بهره وری نگاه کنیم. با این که قطعا منطقی است که با بیشتر شدن دستگاه های خودکار برخی از مشاغل انسانی از رده خارج شوند، با گذشت زمان شرکت ها کارگران را برای ارائه خدمات بهتر و اداره موثرتر مشاغلشان دوباره به کار خواهند گرفت.
اقتصادها همیشه تلاش می کنند تا در طولانی مدت شغل ایجاد کنند، و قبول فن آوری خودکار یک روش کلیدی برای انجام این کار است. دو دلیل اصلی برای این امر وجود دارد. اول، مشاغلی در شرکت هایی که فن آوری های اتوماسیون صنعتی را ارائه می کنند ایجاد خواهد شد.
دوم، و مهم تر اینکه هنگامی که مصرف کنندگان برای کالاها و خدمات قیمت کم تری را پرداخت کنند قدرت خرید بیشتری خواهند داشت، که باعث رشد در بخش های دیگر و توسعه اقتصادی خواهد شد.

برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد معرفی زمینه های کاری زیر مجموعه اتوماسیون صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.